20:00

Vårgårda HC

Referat: Lerums BK - Vårgårda HC

Period 1

Vi startar bra och har ett kraftigt spelövertag och vi befinner oss i Lerums zon i stort sätt hela perioden. Trots övertaget så trillar inte målen in i någon stötte fart men efter 6 spelade minuter skjuter Andrea in 1-0 på pass från Hanna. Sandra gör 2-0 på egen hand strax innan period pausen.

Skott 0-18
Resultat 0-2

Period 2

Startar på samma sätt som den första med ett bra spel och spelövertag skillnaden är att utdelningen kommer lite snabbare när Alicia gör 0-3 också hon på egen hand efter ett par minuter. i mitten av perioden får Lerum en ut visning som vi utnyttjar då Tiina serverar Hanna till 0-4 där Hanna bjuder tillbaka några minuter senare då Tinna gör 0-5 på pass från Hanna.
Innan perioden är över så är assist drottningen Hanna framme igen och denna gången är det Nadja som är sist på pucken till 0-6.

Skott 2-22
Resultat 0-4

Period 3

Det som är kul att se är att tjejerna fortsätter att kämpa på trots ett rätt så stort övertag, vi har ett passningsspel som stundtals är riktigt vackert att se på. Två minuter in i perioden serverar Andrea Sandra till 0-7.
Sen verkar det som att humöret börjar svikta en hel del hos vår motståndare (jag brukar hålla dessa åsikter för mig själv men det går inte denna gången).
Efter en närkamp i sarg hörnet stannar den tänkande delen av kroppen kvar i sarg hörnet när spelaren vänder in banan igen och tar sikte mot första bästa Vårgårda spelare och sänker henne med en armbåge i huvudet.
Att det brukar vara hårt och tufft mot Lerum tror jag ingen av våra tjejer har något emot men detta var ett snedsteg som jag hoppas vi slipper se någon mer gång.
Efter detta så är firma Hanna och Tiina framme igen vid 0-8 där Tiina är sist på pucken. Sandra gör 0-9 på egen hand innan Andrea fastställer slutresultatet till 0-10 med hjälp från Moa och Alicia.
Det var en riktig laginsats vi fick se denna kvällen i Lerum med sex olika målskyttar och fem olika som stod för de målgivande passningarna.
Nästan omöjligt att ta ut någon speciell tjej efter denna matchen men Hanna med 4 assist och ett mål är inte fy skam samt att en överkörd Tiina kom tillbaka i matchen efter lite tejpning på hakan .